Söndag

Det är söndag eftermiddag och idag ha jag och Sanna tillverkat pepparkakshus.
Mitt blev inte bra, men det får väl duga..

jag lugnade ner mitt hemska humör igår och fick riktig fint hemma.
I morgon ska jag köpa sytråd och försöka fixa till mina gardiner.
Jag har kommit fram till att jag inte orkar sy en rullgardin till köket, så det får bli en vanlig gardin.
Och vi ska köpa något slags insynsskydd till köket också.
Man ser ju allt vi gör..
Det får vara mitt projekt i morgon.
Måste se till att jag får låna en symaskin av mamma bara.

Det blir nog bra det!

Just nu sitter jag i fors och väntar på mat. Ikväll blir det nog en promenad med Louise..
Eller vad ska jag ta mig till?
Ja vi får se.. Blir nog kvar i Fors i alla fall.

Men ha en trevlig söndag min kära!

Tråk

Idag har jag en dag då allt är tråkigt.
Jag försöker städa, men har ingen motivation då allt är ofärdigt.
Tusen saker som är påbörjade men inte slutförda och det stör mig väldigt mycket just idag.
Jag vill få advenstfint, men det går inte.. Massa skit överallt och snart blir jag galen.
Vill bara lägga mig och sova och hoppas på att allt är fint när jag vaknar.
Jag är så less på allt!
Bajs

Fredag

Idag är det fredag.. Jobb ikväll, men resten av helgen är jag ledig..
Skönt! Dennis ska renovera sina föräldrars hall och jag ska nog plugga och åter plugga.
En annan sak jag verkligen ska ta tag i är gardiner.
Måste klippa av gardinerna i vardagsrummet på mitten så de inte är så breda och jag måste göra en kappa av en.
Har även tänkt sy i ordning gardinen till köket. Blev så inspirerad när jag köpte dom till vardagsrummet.
Vill ha gardiner överallt nu. Men i gästrummet får det faktiskt vara tomt.
Jag har mått lite konstigt de senaste dagarna, ont i huvudet och lite illamående.
Men jag hoppas jag inte håller på att bli sjuk.
I går morse ringde Sanna klockan sex och hade fått punktering.
Så jag klev upp och hämtade henne, Robin kom med ett däck, domkraft och som vi kallar det "hakkors", så vi lyckades byta. Jag är stolt över att vi klarade det och Dennis sa:
"Inte för att man ska vara imponerad av att tjejer byter däck, men jag är imponerad. Bra jobbat"
Haha, vi var duktiga! ;)
Vi började lite knackligt måste jag säga, vi förstod inte riktigt hur domkraften fungerade så vi fick lov att ringa Dennis och få en instruktion, sen började Sanna skruva i navkapseln. Det gick inge vidare så föreslog att vi skulle ta bort fälgen, som i detta fall var just navkapseln, det är inte så lätt att hålla reda på allt.. Jag vet ju att det heter så, men det kopplade lite fel i hjärnan just för stunden. När vi väl hade hittat de rätta skruvarna var dom hårt åtskruvade, vi fick lov att hoppa på "hakkorset" för att få lös dom. Så efter lite om och men var alla skruvar borta och det var bara att sätta fast det andra däcket.. Spännande alltså!
Vi åkte efter en vilostund och köpte julstjärnor, apelsiner och nejlikor.
Så nu är det lite julstämning hemma. Har inte tagit upp alla adventssaker, men ska försöka mig på det idag.
Näe jag ska försöka börja med mina sysslor.
Ha en mysig fredag!

Onsdag kväll

Har precis kommit hem från Bion, mycket folk ikväll.
Som tur var så fick jag hjälp av Zimon, så det gick alla tiders.
Sofia var in en sväng, alltid trevligt med lite besök.
Igår bakade vi förresten pepparkakor och dom blev så fina.
Vi garnerade dem med kristyr och allt. (inte alla)
Sofia gjorde en elefant på en, men jag förstörde för henne och sa att det såg ut som en snopp.
Inte snällt.. Fina blev våra peppisar i alla fall :)
Idag när hon kom till bion kom vi på att vi inte smakade någon, fy skäms på oss.
Men de var säkert goda.
Nästa gång vi ses så blir det lussbullar.. mums!
Måste införskaffa mig lite julmusik till dess så vi får lite stämning :)
Näe nu ska jag göra matlådor åt mig och min kära.
Vi får se om jag tar mig upp i morgon för att åka till Umeå.
Har ju inte sovit så mycket med tanke på att jag tvättade 5 i morse.
Men jag ska göra mitt bästa så får vi se vart det leder.
God natt på er!

Tvätt

Har tvättat i 3 timmar nu på morgonen. Jag ångrade lite i morse att jag bokade tvättid klockan fem, men det har gått ganska smidigt.
Gjorde i ordning allt igår så det var bara att kliva upp och ta med kläderna till tvättstugan.
Nu när jag sitter här känner jag hur trött jag är i huvudet. men sista maskinen är snart klar och det blev inte 12 tvättar denna gång.. ;)
Så nu ska det bara torka till klockan 10 då det är dags att lämna över till nästa tvättare.
Hoppas det mesta hinner torka denna gång!
Dagen för övrigt består av att plugga och sen jobba ikväll.
Nu ska jag vila en stund.

Glass

I söndags när Dennis städade nere i källaren hittade han min lilla glassmaskin och blev väldigt glad. "Varför har du inte sagt att du har en sån här?" Jag fick den från jultidningarna för några år sen. Mamma envisas med att köpa själv fortfarande. Nåväl, igår provade jag den för första gången. Började med att blanda ingredienserna i fel ordning, men till sluta blev det en hyfsad god glass ändå. Jag hittade lite smoothie bär i frysen som fick mixas ner. Helt okej smak, Dennis gillade dock inte eftersmaken.. Men, men jag var nöjd med tanke på att det var första gången. Jag ska försöka leta fram lite recept på internet och få till någon riktig goding. Jag vill helst göra sorbet, mums.. Någon som har något förslag? Juice och bär? Det går framåt i lägenheten just nu. Dennis är nästan klar med fläkten i köket. Han har satt in en spott i hörnskåpet, satt upp lampan i vardagsrummet och börjat dona nere i källaren. Jag har äntligen kommit mig för att skaffa gardinstänger och ska idag inhandla gardiner som ligger väntar på mig i en påse på hemtex. Jag hoppas att det blir bra, men det blir det nog! Missade just bussen till Umeå, får se om jag tar den som går 8 i stället. Eller om jag befinner mig hemma och pluggar till tentan nästa vecka. Har inte bestämt mig. Nu ska jag i alla fall äta fil och flingor. På återseende

Måndag

God morgon! Mina 5 dagar i sträck på bion är nu avklarade och det har jag gjort bra. Det känns alltid lika bra när man har jobbat precis hela helgen. Jag har inte festat något, jag har bara jobbat, jobbat och jobbat. Popcorn maskinen är gammal och trött och ville vila sig i helgen, därför har vi sålt snacks som aldrig förr. Oj, oj, oj vad folket har köpt mycket! Vi fick hem i fredags och nu är det helt slut. Bra ätet gott folk! Måste berätta om min suraste kund igår. Det var en tjej som skulle gå med bror/pojkvän? och mamma/mormor? Vet inte vad utav dom det var men.. De var alltså ett sällskap på tre. För det första var de sura över att bokningen som dom gjorde den 5 november släppts den 8 november, men det kan jag förklara på så sätt att SF vill inte att någon ska hålla biljetter i flera veckor och sen strunta i att hämta ut dom. Så då har man tre dagar på sig att hämta biljetterna och har man inte hämtat ut dom får någon annan chans att ta dom. Så fungerar det. I af.. De hade bokat nya biljetter på tredje raden i mitten.. Jag sa vänligt att det finns platser högre upp på kanten, nämligen näst längst bak om dom hellre vill sitta där. Men det ville inte tjejen för det skulle bli så snett. Då förklarade jag vänligt att man absolut inte behöver sitta snett där, men hon vägrade inse. Jag sa att om jag var ni skulle jag sätta mig där bak, för dom platserna är de bästa vi har. Men icke.. Det roliga i denna historia var att tanten kom ut strax efter nio och frågade om dom fick sätta sig där bak. Självklart fick dom det, men varför inte lita på mig från början? Så, lyssna till biokassörskan ;) Dennis har precis åkt till jobbet och idag ska jag plugga, städa och kanske tvätta.. Jag börjar med en lugn morgon framför vakna med the voice. Ha en bra måndag!

...

Oj, vilken jobbig kväll det blev på bion igår. Det var mindre 14-åringar än jag trodde, så det gick ganska smidigt. Men det var drygt och jag är helt slut och har huvudvärk idag. Kom från bion klockan 1 så det blev ett 9 timmars pass, vilket inte är vanligt för en kväll. Så det tog på krafterna. Idag sov jag till 9.45 sen har jag varit på stan en sväng och inhandlat lite nödvändigheter och fixat in lönen från ISS som bara krånglar. Fick hem lönespecifikationen till mamma och pappa, men inte utbetalningskortet. Brevet som kom fram var adresserat helt fel med en blandning av våran adress och mamma och pappas. Så ingenting blev som det skulle. Fick i alla fall ett nytt utbetalningskort, så det fixade jag idag. Bökigt måste jag säga. Sen så har jag varit och slängt papper, kartonger, glas och lite sånt.. Nu gäller det bara att städa så mycket jag bara hinner innan klockan tre då jag ska bege mig mot stan och sminka Louise som ska på 200-dagars ikväll. Hoppas hon blir nöjd! Sen blir det jobb igen. Mellan 16 och 21.30.. Missar idol ikväll, men ska spela in det så jag och Sofia ska se det efter vi slutat och hon skjutsat in Emelie till stan. Det blir alla tiders. Den här helgen är ingen helg jag sett fram emot, med tanke på att jag jobbar hela tiden och börjar 12.30 i morgon och på söndag. Det blir en dryg helg, men det syns i alla fall på kontot i slutet på December ;) Näe nu ska jag försöka städa undan lite, så Dennis inte blir sur på mig ;) Måste försöka boka en tvättid igen, det kommer sluta med att vi har tolv maskiner igen. Inte roligt, men ha en bra fredag allesammans!

Onsdag

Sitter framför datorn och försöker boka en kryssning till Helsingfors eller Åbo. Dennis hade ju turen att få en sådan för 1-4 personer av några han jobbade hos. Så det blir en gratis resa om det nu blir av. Just nu hittar jag tyvärr ingen. Det vore ju väldigt tråkigt om vi inte ska få en medan vi har chansen. Så jag hoppas, hoppas, hoppas att det ska gå vägen. Vi får se vilka vi blir och om det blir en resa, men jag hoppas! I veckan har jag varit i Umeå måndag och tisdag. Lite ovärt med tanke på kvaliteten på föreläsningarna, men förhoppningsvis har jag lärt mig något. I morgon ska jag också dit. Sista dagen för denna vecka. Det känns ändå bra att ha varit där. I morgon får jag mina efterlängtade csn pengar. Det var inte en dag för sent. Så då ska jag betala tillbaka mina skulder och äntligen kunna leva lite normalt igen. Det ser jag fram emot! Resten av min vecka består av jobb, jobb och åter jobb. Bio ikväll, torsdag, fredag lördag och söndag. I morgon blir det verkligen en hel kväll. Börjar klockan 16 och slutar kanske 00.30 New Moons premiär klockan 00.01 är sista föreställningen vi visar för kvällen. Det kommer som sagt vara sjukt mycket folk. Men det blir nog en spännande kväll! Ha en bra dag!

Fredagsmys

Äntligen fredag.. Inte för att jag gått och väntat ihjäl mig. Veckorna praktiskt taget springer ifrån mig. Egentligen skulle jag ha suttit på tåget till Växjö idag, men ekonomin sa ifrån. Jag hade väldigt gärna åkt och jag är så avundsjuk på Anna-Clara och Kickan som ska ha så roligt i helgen. Men jag får vänta till jul och då blir det heldrag! Längtar, längtar, längtar så mycket efter er! Jag har precis städat klart den nedre våningen och vilar mig inför den övre :P Det är svettigt att dammsuga och torka golv! Snart kommer Sofia hit och senare ikväll kommer även Peter. Jag ska göra Pizza och vi ska mumsa godis och chips framför idol ikväll. Dennis och Peter ska bara se Ruffriders först. Överraskade Sofia med en liten present idag. Inte något märkvärdigt, men jag tror att hon blev glad. Mitt sjätte sinne måste ha känt på sig att hon hade en jobbig dag och behövde något uppiggande. Näe nu ska jag fortsätta städa. Ha en mysig fredag!

Mardröm

Usch, jag drömde en jätteläskig dröm i natt. Jag läste en blogg igår och det är nog därifrån jag fått det. Hon hade drömt den drömmen och det var säkerligen därför jag drömde. men det var så fruktansvärt läskigt och det kändes som att det hände på riktigt. Det var som ett väsen, om du tänker dig en dementor som i Harry Potter ungefär. Den höll fast mig i armarna och sög ur mig själen, försökte i alla fall. På riktigt så sög den luften ur mig. Kunde knappt andas när jag vaknade. Det var verkligen skönt att Dennis låg bredvid mig. Försökte berätta för Dennis det jag drömt. Jag darrade på rösten och det var som att jag andas helt fel när jag pratade. Han var så söt och fick mig lugn och höll om mig tills jag somnade om. Drömmen låter inte så läskig när man återberättar det, men den var sjukt läskig! Vet inte om jag drömde eller om det var när jag vaknade, men jag såg i alla fall när detta väsen försvann ur mig. Det kollade på mig och det var som att han skulle komma tillbaka. Jag säger bara usch och hoppas att jag slipper denna dröm i framtiden. Jag kommer bli mörkrädd. Huvva!

Nu är det kväll

Beviset på det är att Dennis ligger i soffan och sover. Han har krypit ner under filten och snarkar för fullt. Tv:n står på hög volym och jag sitter här. Kom hem från bion för en kvart sen. Det var mycket folk som hämtade ut biljetter till New Moon idag. Och jag har fått veta att jag jobbar på premiären den 19:de klockan 23.59 Det kommer att vara sjukt mycket folk och jag tror att det kommer vara väldigt många som ska försöka komma in fast dom inte fyllt 15, men det är stopp för det. Leggkoll för hela slanten. Så om du ska på New moon och läser det här, ta med legg! Jag vet inte hur jag ska göra i morgon. Borde åka till umeå, men jag har inte riktigt gjort klart hemtentan än. Har några ynka frågor kvar. Så jag kanske måste stanna hemma och göra det. Och åka till skolan till veckan. Så får det bli.. Får lite dåligt samvete, men det är viktigare att jag kollar igenom tentan och får bra på den. näe nu ska jag dra mig mot sängen. God natt

Onsdag morgon eller kväll?

Sitter framför datorn och Dennis åkte till jobbet för 15 min sen.
Det är alldeles mörkt överallt och det skulle lika gärna kunna vara kväll.
Nu är det verkligen på väg att bli vinter. Mörkt när man vaknar och åker till skolan eller jobbet och mörkt när man åker hem. Nu fattas bara snö och jag längtar tills den kommer så det blir vitt och mysigt ute.
Det lyser som upp i mörkret. Jag längtar verkligen tills vi får sätta upp våran fina vita gran som vi köpte förra året.
Jag älskar den! Men den ska inte upp förrän veckan innan julafton, kanske lite tidigare.. Det ser ju så mysigt ut.
När jag var liten hade vi många traditioner, jag försöker att leva upp till dom fortfarande. Vi började inte pynta förrän dagen innan julafton. Den dagen var alltid så mysig och rolig. Alla hjälpte till att pynta och till middag äter vi alltid dopp i gryta och majskolvar. På julaftons morgon vaknade vi alltid med en tidning eller bok och en godispåse som mamma stoppat i våra fina små strumpor under natten och det var tänkt att vi skulle vakna till ljudet av julens klockor ring, den bästa jullåten någonsin. Jag som alltid var så spänd vaknade mycket tidigare och bara väntade på att musiken skulle sätta igång och mamma skulle komma och säga "Nu är det jul, God jul" och vi skulle få gofika och tända ljus. Det finns inget mysigare än den stunden. Den är nog bäst på hela julafton!
Det var lite om min jul.. Det finns många fler traditioner, men de jag beskrivit var de absolut bästa. Idag ska jag göra klart min hemtenta. Jag har ungefär 3 frågor kvar. Så det blir nog inga problem. Det känns faktiskt lite konstigt att inte ha sjukt mycket att göra, men det kommer säkert inom kort. Jag ska börja plugga till en helt annan tenta har jag tänkt. Så nog finns det mycket att göra alltid.
Näe nu önskar jag er en trevlig dag, det ska jag försöka ha!

Tisdag

I morse var jag iväg till kontoret igen och lämnade ritningar och fick en ny uppgift.
Har två grejer jag ska göra åt Westcon nu.
Känns bra, men jag är samtidigt lite stressad.
Måste göra klar min hemtenta, men det är inte så mycket kvar.
Har gjort mer än hälften av frågorna och ska snart sätta mig.
Känner mig inte alls motiverad, vilket känns tråkigt.
Men det är bara att sätta igång.
Det går nog fint.
Jag förstår inte varför det inte blir mellanrum i min text. Gör alltid det, men det blir aldrig i själva inlägget.
Någon som vet vad som är fel eller vilken inställning som ska ändras?
Det är ju jobbigt att läsa en text utan mellanrum.
Nåväl.. nu ska jag plugga

Helt klar

Nu är jag helt klar med mitt arbete som tagit väldigt mycket mer tid än jag hade tänkt.
Men jag är nöjd med resultatet!
Nu kan jag lägga det bakom mig och fortsätta fokusera på nya kurser.
Det känns bra kan jag lova.
Det var ett tag sen jag skrev upptäckte jag.
Helgen bestod av lite fest på fredagen, jag och Sofia drack varsin flaska vin och snodde några öl av Björn när vi vandrade över dit.
Lördag jobbade jag en stund på bion, cyklade hem och sen spelade jag alfapet med Marika och Elin.
Det var mycket trevligt tycker jag! Tänk att spel kan vara så roligt..
Det borde hända oftare!
Söndag tillbringade jag i fors, fast jag egentligen borde varit hos kära pappa.
Men jag var i Fors, lekte lite med Sanna och pluggade.
Och denna dag har Sanna varit hemma hos mig och vi har försökt plugga.
Det gick ganska bra. Jag har även varit förbi en sväng på Westcon.
Dit ska jag i morgon också för att lämna några ritningar.
Roligare än så här blir det inte..

Klar till lunch.. hah..

Jag var inte klar till Lunch och jag är fortfarande inte klar, men det blir mindre och mindre kvar.

Anna: Jag gjorde faktiskt en lista igår med rutor som jag ska kryssa i.. haha ;)
Men jag har tyvärr inte fått kryssa av så mycket än, men det hjälper verkligen. Men samtidigt är jag rädd att jag ska missa något i listan.. Det är inte lätt det här.. Men snart är det över, tack gode gud!
Nu ska jag återgå en stund innan det är dags att göra sig i ordning för jobb

stress

Denna period i mitt liv är väldigt stressad. Så ni får stå ut med min klagan.
Jag trodde att det skulle kännas bättre när jag redovisat och visst gör det det, men Dennis kom hem igår och sa att jag skulle åka till kontoret idag och rita.
Vilket det inte känns som att jag har tid med.
Det tar lång tid för mig att få ihop alla ritningar för projektet.
Men, jag hoppas att jag ska vara klar till Lunch.
Jag kommer på fler och fler saker som ska göras.
Men det är bara att ta en sak i taget så ska det nog inte ta allt för lång tid.
Det som är jobbigt är att jag tror att jag glömmer något hela tiden.
Men nu ska jag återgå till ritandet.
Återkommer senare under dagen eller kvällen.

sådär

Nu har jag redovisat. Jag hann inte klart allting, men ska göra klart det ikväll eller i morgon.
Det är inte mycket kvar nu. Jag ska bara få allt på ritningar.
Programmet bråkade med mig, så det är därför jag inte är klar än.
men snart så.. Det känns i alla fall skönt att jag har redovisat och jag blir godkänd så fort jag lämnat in allt.
Så det blir alla tiders!
Internet strulade också för mig när jag skulle försöka komma in på internet.
Så det blev en hackig men godkänd redovisning.
Inte alls svårt..
Dennis är sur på mig för att jag i all brådska ringde och var sur.
Jag får försöka gottgöra honom ikväll, men jag känner på mig att han kommer att vara tvär och ilsken.
Nu kommer han..
Ikväll blir det middag med Sofia :)
På återseende!

Morrn, morrn!

Nu sitter jag här igen, kollar på vakna och försöker göra det sista på arbetet.
Jag har 7 timmar på mig, det är nästan en arbetsdag.
Så jag har hoppet uppe, I can do it! :)
I morgon är det avklarat och det känns underbart, måste nästan fira (om det går bra) ikväll.
Laga någon god mat och mysa med älskling. Hoppas han går med på det ;)
Men det är väl klart.
Han kröp för övrigt upp bredvid mig klockan 2 i natt. Jag förstår verkligen inte varför han tycker det är så skönt att sova i soffan?! Men jag kan hålla med om att det kan vara skönt ibland, men varje kväll?
Och jag tycker det är okej att somna en stund, men Dennis vägrar gå upp när jag säger åt honom.
Jag skulle med glädje springa upp till sängen om Dennis väckte mig ;)
För några år sen, säkert 5-6 då var jag så snäll med Dennis och vi sov i soffan lite nu och då.
Vi tog ner täcken och verkligen sov i soffan och det gjorde jag bara för att jag visste att han tycker att det är så skönt. Vilket offrande alltså ;)
Nu ligger det i släkten hos familjen Nilsson att sova i soffan. Jag kanske har sagt det förut, men jag tar det igen.
Nästan varje kväll är det någon som sover där. Ibland kan man komma dit och hitta 3 till 4 sovande själar i soffan. Oftast är det Victor, L-G och Sigrid. Det var faktiskt länge sen Rebecca sov där.
Men hon hade en period i sitt liv som hon vägrade sova uppe. Det varade nog i flera år.
I alla fall ett halvt.. Jag har alltid funderat varför, men har aldrig fått ett svar.
Min teori förut var att det spökade på hennes rum eller på övervåningen.
Och att hon därför inte vågade sova uppe.
Orsaken till den teorin är att de förut hade en hund som var lite skvettig och han kunde gå omkring och hoppa till utan att det var någon där, vilket är lite läskigt. Man har ju hört att hundar kan se övernaturliga saker.
Men vad vet jag..
Nu måste jag i alla fall vända mig till min kära svägerska och vän för att fråga, Rebecca varför sov du i soffan? ;)
Näe nu har jag spillt mycket dyrbar tid, så vi hörs efter redovisningen.
Håll tummarna för mig!

Lång natt

Det blir nog en lång natt framför datorn för min del.
Jag ska försöka få klart allt förutom själva ritningarna ikväll.
Det borde gå.. Hoppas jag..
Dennis stör mig, eller han gör egentligen ingenting.. Ligger och sover i soffan här bredvid, men jag vill vara ensam i mitt pluggande.. Sofia vet varför ;)
Idag har vi som jag tidigare nämnt tagit avsked av syster Johanna och  hennes John.
Det blev kyckling med wook och sushi hemma hos mamma och pappa.
Trevligt värre. Vi spelade lite rockband på x-box.. Jag satt framför trummorna och var grymt dålig.
Funderar på att låna hem det och smygträna, så jag kan briljera en vacker dag.
Men ingen kommer väl någonsin klå Simon, han är duktig på allt han.. och Terese är en hejjare på guitarhero.
Varför kan inte jag få vara bra på något?
Sjunga i alla fall?
Men icke..
Jag undrar om jag kanske ska gå och lägga mig i alla fall.
Kan inte koncentrera mig riktigt..
Jag skulle försöka ladda upp en bild på huset, men det gick inte.. får försöka någon annan gång.
God natt

Lugn?

Just nu är jag allt annat än lugn.
Stressad till tusen och vet inte vad jag ska ta mig till.
Eller jag vet vad jag borde göra, men jag kan inte förmå mig att göra det.
Får inte mycket gjort en kväll klockan 00.30 och kan nog inte lägga mig ner i sängen och ta det lugnt.
Är så stressad att jag blir bajsnödig.. haha.. Ni som känner mig vet att jag var gång jag blir nervös blir bajsnödig och nu är jag nervös och stressad på samma gång.. Ni kan ju tänka er? :P
Nu har ni fått veta mer om mig än ni kanske vill, men jag skulle seriöst skita ner mig om jag blev stoppad av en polis.. Kanske inte göra, göra det.. men.. ja ni kanske förstår?
Nåväl.. Måste göra klart det rackarns huset i morgon.
Jag har nog inte så mycket kvar, men jag har massor av annat som också ska göras.
Måste åka till Umeå på en intervju i morgon och jag vet inte alls om jag kommer hinna med huset.
För på kvällen väntar avskedsmiddag för Johanna och John som ska till Thailand i ett halvår.
Jag tror jag dör. Vill ha allt klart för mig och inte behöva känna sådan stress.
Men just nu är inte allt klart. Det ska bli så skönt när redovisningen av huset är gjort och jag kan ägna all tid åt alla andra grejer som ska göras. Därför kommer denna intervju väldigt olägligt då jag måste redovisa för min överlevnads skull! Och då är det verkligen för min överlevnads skull.
Usch, usch, usch..
Ska kanske hoppa i säng ändå och kliva upp tidigt i morgon och rita klart..
Tror inte att det är så mycket kvar att rita.. bara allt som har med rendering och ritningar kvar och det är inte det lättaste.. Ljus ska sättas in och allt ska bli snyggt..
Önska mig lycka till och håll alla tummar för att jag ska få klart det här.
Har ju hela natten på mig att göra klart egentligen och förmiddagen på torsdag.
Hur kunde det bli så stressigt på slutet?
Jag vet inte.. Men nu hoppar jag i säng och hoppas på det bästa i morgon.
God natt!

...

Så, nu tänkte jag försöka mig på att skriva lite.
Halloween festen blev ganska lyckad, lite tjafs och tidigt slut..
Men annars var den rolig!
Snygg vet jag inte om vi kunde kalla oss, men det dög mer än väl!
Livat blev det också.. Tycker synd om Anna och Jennie.. Mycket som av någon konstig anledning förstördes.
Galet folk helt enkelt! Och Sofias kamera är borta.. Vi får hoppas att den kommer fram snart!
Kan inte förstå var den har tagit vägen..
Igår satt jag och ritade hela dagen och idag är det likadant.
Det är tänkt att jag ska redovisa på torsdag, vi får se hur det går med det.
men.. Jag måste göra det så nu blir det sena nätter och tidiga mornar för min del.
Måste en sväng till Umeå i morgon också, vilket inte alls är särskilt bra.
Men, måste så.. Det är bara att åka. Skulle egentligen åka idag också, men vaknade med magont så jag blev hemma. Det gjorde fruktansvärt ont, men nu är det i alla fall bättre! Skönt!
Näe nu ska jag fortsätta så jag blir klar någon gång!
Bye

Power

Orkar inte skriva något ikväll, återkommer i morgon.
Här har ni ett smakprov från halloween festen i lördags.
Jag, Rebecca och Sofia aka Bubblan, blomman och buttran

RSS 2.0